۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
ارائه خدمات فوریت های پزشکی به 68 نفر در مراسم اربعین شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان از ارائه خدمات به 68 نفر از عزاداران در مراسم اربعین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی خبرداد.
تمهیدات اورژانس پیش بیمارستانی کرمان در مراسم اربعین سردار دل ها
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اورژانس پیش بیمارستانی کرمان با 38 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس، ۱ فروند بالگرد اورژانس هوا...
تمهیدات اورژانس پیش بیمارستانی کرمان در مراسم اربعین سردار دل ها
برگزاری جلسه کمیته هماهنگی بهداشت و درمان ستاد اربعین شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن
جلسه کمیته هماهنگی بهداشت و درمان ستاد اربعین شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی چهارشنبه 23 بهمن ماه در سالن جلسات مدیریت بحران اورژانس پیش بیمارستانی کرمان برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته هماهنگی بهداشت و درمان ستاد اربعین شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی
ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی کرمان به ۳۷ نفر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان از ارائه خدمات به 37 نفر در راهپیمایی 22 بهمن 98 خبر داد.
ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی کرمان به ۳۷ نفر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه
برگزاری دوره بازآموزی ویژه پرسنل مراکز آمبولانس خصوصی
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن
دوره بازآموزی برای نیروهای عملیاتی مراکز آمبولانس خصوصی به همت اداره آموزش و پژوهش، دوشنبه 21 بهمن ماه در محل سالن آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری دوره بازآموزی ویژه پرسنل مراکز آمبولانس خصوصی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ بهمن
نشست هم اندیشی مسئولان مراکز هدایت عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مدت 2 روز برگزار شد
برگزاری جلسه تخصصی کارگروه بهداشت و درمان(سلامت) در حوادث غیرمترقبه استان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
جلسه کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه استان درمحل سالن مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه چهارشنبه 25 دی ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه تخصصی کارگروه بهداشت و درمان(سلامت) در حوادث غیرمترقبه استان
دکتر صابری رییس اورژانس کرمان:واژگونی اتوبوس مشهد به بندرعباس با 31 مصدوم و 7 کشته
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
واژگونی اتوبوس مشهد به بندرعباس در کیلومتر 45 محور کرمان به بردسیر در ساعت 2:43 دقیقه بامداد 25 دی ماه 31 مصدوم و 7 کشته برجای گذاشت.
قدردانی رییس اورژانس پیش بیمارستانی از همکاران فوریت های پزشکی استان کرمان
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ دي
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه از همکاران فوریت های پزشکی اسنان کرمان قدردانی کرد.
قدردانی رییس اورژانس پیش بیمارستانی از همکاران فوریت های پزشکی استان کرمان
خدمات اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمان در مراسم تشییع و بزرگداشت شهدای مقاومت به روایت تصویر
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي