۱۳۹۸ شنبه ۳ اسفند
جان باختن 4 نفر به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن
۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان از جان باختن 4 نفر از ابتدای فصل سرما امسال تا 8 آذرماه به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سطح استان خبر داد.
جان باختن 4 نفر به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن
حضور تیم های فوریت های پزشکی شهرستان بافت در تمرین سراسری زلزله در مدارس
۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر
تیم های فوریت های پزشکی شهرستان بافت چهارشنبه 6 آذرماه با حضور در مدرسه دخترانه شهید مطهری در تمرین سراسری زلزله و ایمنی در مدارس حضور یافت.
حضور تیم های فوریت های پزشکی شهرستان بافت در تمرین سراسری زلزله در مدارس
برگزاری تمرین(مانور) سراسری زلزله و ایمنی در مدارس
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
بیست و یکمین تمرین سراسری زلزله و ایمنی چهارشنبه 6 آذرماه با حضور فعال اورژانس پیش بیمارستانی در مدارس کرمان برگزار شد.
برگزاری تمرین(مانور) سراسری زلزله و ایمنی در مدارس
برگزاری کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ آبان
کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه دوشنبه 27 آبان ماه در سالن جلسات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا با مصدومان انبوه
همزمان با ششمین روز از هفته پدافند غیرعامل صورت گرفت؛ برگزاری تمرین حادثه شیمیایی در شهر کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ آبان
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، دوشنبه 13 آبانماه تمرین حادثه شیمیایی در شهر کرمان برگزار شد.
در پنجمین روزازهفته پدافند غیر عامل صورت گرفت؛ برگزاری تمرین حادثه پرتویی در شهر کرمان
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۲ آبان
یکشنبه 12 آبانماه همزمان با پنجمین روز از هفته پدافند غیرعامل تمرین حادثه پرتویی در شهر برگزار شد.
همزمان با هفته پدافند غیر عامل برگزار شد؛ برگزاری تمرین حادثه انفجاردر مرکز نگهداری و پخش سیلندر گاز
۱۳۹۸ شنبه ۱۱ آبان
به مناسبت هفته پدافند غیر عامل تمرین انفجار در مراکز نگهداری و توزیع سیلندر های گاز شنبه 11 آبانماه برگزار شد.
به همت دبیرخانه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان صورت گرفت؛ برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر و کا...
۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ آبان
نمایشگاه عکس و پوستر و کارگاه آموزشی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل چهارشنبه 8 آبانماه در محل ساختمان شماره 1 دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزارشد.
به همت دبیرخانه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان صورت گرفت؛  برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر و کارگاه آموزشی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
آگهی مزایده
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر
آگهی مزایده
اعزام کاروان فوریت های پزشکی استان به مناطق مرزی
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۸ مهر
رییس اورژانس پیش بیمارستانی از اعزام کاروان فوریت های پزشکی استان به مناطق مرزی جهت ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی(ع) خبر داد.
اعزام کاروان فوریت های پزشکی استان به مناطق مرزی